Sponsors

Gewaardeerde sponsors van Petanque Barneveld
Dankzij onze gewaardeerde sponsors is Petanque Barneveld in staat om meer te doen dan dat je met alleen vrijwilligers kunt doen. Een belangrijk voorbeeld daarvan is de aanschaf van onze clubtenues. Dankzij onze sponsoren konden we kwalitatief uitstekende professionele tenues aanschaffen.

Buiten-Goed
Dé leverancier van hoogwaardige serres

Buiten-Goed is al sinds 1987 dé leverancier van kwalitatief hoogwaardige serres, vouwwanden, terrasoverkappingen, oranjeriekassen, priëlen en (smeedijzeren) tuinkassen. De Barneveldse speler is landelijk één van de grootste kwaliteits comfortleverancier voor huis en tuin.

Buitengoed teamHet assortiment van Buiten-Goed is zeer uitgebreid. Van tuinkassen tot serres en van vouwwanden tot zonnezeilen. Dit bedrijf heeft alles in huis om uw woning of werkplek net een beetje mooier, ruimer of functioneler te maken. Bekijk het aanbod en lees meer over de verschillende toepassingen op de webiste.

Ook projectmatig is Buiten-Goed actief. Er wordt samengewerkt met eigenaren van buitenplaatsen en kastelen, architecten, bouwbedrijven, zorginstellingen en gemeenten. Speciaal voor deze projecten ontwikkelt Buiten-Goed maatwerk serres, tuinkamers, tuinkassen en oranjeriekassen. Ook het herbouwen, ontwerpen en realiseren van een historische stalen tuinkas of oranjerie behoort tot onze mogelijkheden.

Janse-Berkhof Tuinen
Dé hovenier voor Barneveld en omgeving

team JanseBij elke tuin die Janse-Berkhof onder handen neemt, staat de wens van de klant centraal. Het is namelijk niet onze tuin, maar uw tuin. We vinden het een eer dat we daarin mogen werken en zullen er alles aan doen om een tuin te realiseren waar u jarenlang plezier van heeft.

Uiteraard zullen we u wel uitgebreid informeren, adviseren en inspireren. Want als het tuinontwerp goed doordacht is en u begrijpt wat er waarom op welke plek staat, heeft u straks het meeste plezier van uw tuin. Wij zien daarbij een hoofdrol weggelegd voor groen. Planten, bomen en kruiden zorgen namelijk voor sfeer. Ze brengen geur en kleur in uw tuin. Zo’n groene tuin hoeft overigens niet veel tijd te kosten. Er zijn tal van slimme beplantingskeuzes mogelijk waardoor uw tuin er prachtig uitziet en toch onderhoudsarm is.
Wilt u meer weten over onze werkwijze of wat we voor u kunnen betekenen? Kijk dan op onze website of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Fotografie Barneveld
Topfotograaf met eigen studio in Barneveld

Fotografie Barneveld v-11Fotografie Barneveld (gevestigd op bedrijventerrein De Briellaerd) heeft alles in huis om een sprankelende fotoshoot te laten maken van jou, je gezin, je vrienden of je familie. Met fotograaf Nicolien van Leeuwen weet je zeker dat je tot een mooi en uniek eindresultaat komt.

Nicolien van Leeuwen is een specialist in familiefotografie en kidsfotografie. Natuurlijk kan je wat zenuwachtig zijn als je in de studio wordt vereeuwigd, maar Nicolien weet je snel op je gemak te stellen waardoor er een unieke foto gemaakt kan worden.

Ben je toe aan een nieuw familieportret, een herinnering voor altijd of gewoon een vrolijke vriendinnen- of vriendenshoot. Maak snel contact met Fotografie Barneveld via de website www.fotografiebarneveld.com

Fotografie Barneveld draagt Petanque Barneveld een warm hart toe en is om die reden shirtsponsor van de club. Van harte welkom in haar fotostudio aan de Anthonie Fokkerstraat 61P.

 

Van Veldhuizen Reclame
Veelzijdig reclamebureau in BarneVeldhuizen Reclameveld

Van Veldhuizen Reclame is een veelzijdig reclamebureau in Barneveld. Met een mooi portfolio van regionale bedrijven die hun reclame uitingen bij hen uitbesteden is Van Veldhuizen een speler van belang.

Van Veldhuizen Reclame is een sponsor die Petanque Barneveld een warm hart toedraagt. Al jarenlang worden de reclameborden langs onze mooie baan keurig verzorgd door dit bureau en ook bij de ingebruikname van het nieuwe verenigingstenue konden we een beroep doen op Van Veldhuizen Reclame.

Van Veldhuizen Reclame beschikt zelf over tampondruk en zeefdrukmachines. Daardoor kan het bedrijf nog sneller schakelen en ook een grote diversiteit aan producten bieden. Denk aan het bedrukken van relatiegeschenken, aanstekers, drinkgerei.. Wie vrijblijvend het gesprek aan gaat met Van Veldhuizen Reclame komt er snel achter dat dit bureau tal van mogelijkheden in huis heeft tegen concurrerende prijzen.

 

Kijk op www.vanveldhuizenreclame.nl