Partners

Gewaardeerde sponsors van Petanque Barneveld
Dankzij onze gewaardeerde sponsors is Petanque Barneveld in staat om meer te doen dan dat je met alleen vrijwilligers kunt doen. Een belangrijk voorbeeld daarvan is de aanschaf van onze clubtenues. Dankzij onze sponsoren konden we kwalitatief uitstekende professionele tenues aanschaffen.

Janse-Berkhof Tuinen
Dé hovenier voor Barneveld en omgeving

team JanseBij elke tuin die Janse-Berkhof onder handen neemt, staat de wens van de klant centraal. Het is namelijk niet onze tuin, maar uw tuin. We vinden het een eer dat we daarin mogen werken en zullen er alles aan doen om een tuin te realiseren waar u jarenlang plezier van heeft.

Uiteraard zullen we u wel uitgebreid informeren, adviseren en inspireren. Want als het tuinontwerp goed doordacht is en u begrijpt wat er waarom op welke plek staat, heeft u straks het meeste plezier van uw tuin. Wij zien daarbij een hoofdrol weggelegd voor groen. Planten, bomen en kruiden zorgen namelijk voor sfeer. Ze brengen geur en kleur in uw tuin. Zo’n groene tuin hoeft overigens niet veel tijd te kosten. Er zijn tal van slimme beplantingskeuzes mogelijk waardoor uw tuin er prachtig uitziet en toch onderhoudsarm is.
Wilt u meer weten over onze werkwijze of wat we voor u kunnen betekenen? Kijk dan op onze website of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Van Veldhuizen Reclame
Veelzijdig reclamebureau in BarneVeldhuizen Reclameveld

Van Veldhuizen Reclame is een veelzijdig reclamebureau in Barneveld. Met een mooi portfolio van regionale bedrijven die hun reclame uitingen bij hen uitbesteden is Van Veldhuizen een speler van belang.

Van Veldhuizen Reclame is een sponsor die Petanque Barneveld een warm hart toedraagt. Al jarenlang worden de reclameborden langs onze mooie baan keurig verzorgd door dit bureau en ook bij de ingebruikname van het nieuwe verenigingstenue konden we een beroep doen op Van Veldhuizen Reclame.

Van Veldhuizen Reclame beschikt zelf over tampondruk en zeefdrukmachines. Daardoor kan het bedrijf nog sneller schakelen en ook een grote diversiteit aan producten bieden. Denk aan het bedrukken van relatiegeschenken, aanstekers, drinkgerei.. Wie vrijblijvend het gesprek aan gaat met Van Veldhuizen Reclame komt er snel achter dat dit bureau tal van mogelijkheden in huis heeft tegen concurrerende prijzen.

Kijk op www.vanveldhuizenreclame.nl