Introducé Toernooi 10-07-2021

Django Los en Cock van Mer winnen introducé toernooi

Barneveld: zaterdag heeft door de Corona versoepelingen het introducé toernooi plaats gevonden. Er werden vijf voorgelote partijen gespeeld.  Voor dit spektakel hadden zich dertien leden met een introducé aangemeld. Django Los en Cock de Mer wonnen uiteindelijk met de meeste pluspunten.

De loting via de computer bepaalde met en tegen wie zodat er geen invloed op de loting kon plaatsvinden de 1e partij van Los en de Mer was een vrijloting omdat er een oneven aantal teams waren zodat deze partij altijd wordt omgezet in een winstpartij van 13-6.

De 2e ronde was Los en de Mer tegen het koppel Hagen en Dekkers. Dit moest een mooie strijd worden maar werd het niet. De Mer plaatste goed en Hagen schoot nogal eens mis waardoor Los het elke keer kon afmaken door goed te schieten of bij te plaatsen. 13-2 winst.

De 3e ronde was tegen het gelegenheidskoppel Eva en Erik van Meerkerk. Ook deze partij was exact hetzelfde als de vorige partij waarbij Eva van Meerkerk veel miste en Los het kon afmaken. 13-3

De voorlaatste partij was zeer verrassend tegen vader Jan en zoon Jan Los. Beide teams hadden alles nog gewonnen met ruime cijfers. Hier werd door de introducés redelijk goed geplaatst. Hier werd zeer goed geschoten waardop het puntje voor puntje gescoord werd. Het was een lange partij waarbij Los en de Mer met de winst aan de haal ging. 13-8

De finale partij moest een formaliteit worden maar het werd het verassend niet. De tegenstanders waren Sandra en Petra Leijh. Petra Leijh plaatste wonderwel bijzonder goed waardoor Django Los gelijk elke keer vol aan de bak moest met schieten. Hierdoor kwam Sandra Leijh beter uit tegen Cock de Mer en werden de punten makkelijk gesprokkeld. Uiteindelijk ging Los Plaatsen maar mocht niet baten. De dames Leijh waren oppermachtig en wonnen met 13-7.

Nu werd het tellen geblazen. Er waren meerdere teams die voor de vier winstpartijen gingen die hadden toevallig allemaal verloren. Hierdoor kwamen de twee teams van Los weer bovenaan te staan. Django Los en Cock de Mer wonnen met 4 gewonnen partijen en 27 pluspunten en Lan Los  met Jan Los 4 gewonnen en 22 pluspunten.

Sportcijfers:

 1. Django Los en Cock de Mer                            4 + 27
 2. Jan en Jan Los                                                    4 + 22
 3. John en Sara Leijh                                              3+ 12
 4. Sandra en Petra Leijh                                        3 + 12
 5. Mohamed en Shariff Hourani                         3 + 12
 6. Carlo en Sterre de Groot                                  3 + 3
 7. Ton en Casper Zwezerijnen                             3 + 3
 8. Ries en Ryan van Ginkel                                    3 + 3
 9. Pé en Herman Fabriek                                      2 + 1
 10. Harry en Jacques Hagen                                   2 – 12
 11. Lotty en Emiel Neumann                                  2 – 17
 12. Eva en en Erik van Meerkerk                           2 – 18
 13. Herman en Eelco Neumann                            1 – 13