Gevolgen Coronavirus 12-08-2020

Beste leden

De weersvooruitzichten voor woensdag zijn nagenoeg gelijk aan die van zaterdag. Ondanks de hevige bui van dinsdagavond is de verwachting dat de warmte op woensdag terugkeert, ondanks dat  is de accommodatie geopend.

Vanmiddag is het half bewolkt met een temperatuur variërend van 32 tot 34 graden. Er is geen schaduw voor iedere speler omdat wij ons ook aan de RIVM-maatregelen moeten houden (1 ½ meter afstand etc.) Leden die in een risicogroep vallen wordt afgeraden om in de felle zon te zijn. Dus ben je zelf van mening dat thuis blijven beter voor je is, doe dat dan. Boulen is een leuk tijdverdrijf en gezellig samenzijn is veel waard, maar je gezondheid is belangrijker.

Vanaf 13.00 uur ben je welkom en je kunt bij iedere speelronde instappen of aan het einde van een speelronde stoppen. Met deze oplossing wordt geprobeerd om iedereen te laten deelnemen.

Afgelopen zaterdag heeft het bestuur om de speeldag afgelast omdat het te warm is om die dag te spelen. Morgen is een soortgelijke weersvoorspelling. Omdat het bestuur niet iedere keer speeldagen ten gevolge van de warmte kan stilleggen, is besloten om de speeldag toch door te laten gaan. Maar je medewerking wordt dringend gevraagd, dit ter bescherming van je eigen gezondheid.

Vanzelfsprekendheid is je komst je eigen verantwoordelijkheid, maar houdt met de beperkingen rekening.

Er is een bestuurslid aanwezig, die de wedstrijden zal stilleggen als het te extreem wordt. Hopelijk heb je begrip voor dit besluit.

Vriendelijke groet van het bestuur. 

N.d. Wim Veenendaal.