Gevolgen Coronavirus

 Om het aantal corona besmettingen terug te dringen grijpt het kabinet in met strengere maatregelen, die ook onze vereniging gaat treffen Voor ons betekent dit o.a. dat wij de komende 3 weken om 17.00 uur zullen moeten sluiten. Onder alle omstandigheden zoeken we naar oplossingen en mogelijkheden.

De openingstijden zijn daardoor aangepast. Op maandagavondis de accommodatie gesloten en op woensdag en zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur geopend.

De sluitingstijden van de kantine zijn daardoor ook met een uur vervroegd.

 Regels die blijven

·         Veel regels blijven hetzelfde:

·         In de kantine en onder de overkapping geldt: een corona toegangsbewijs en een vaste zitplaats zijn verplicht.·         

Geen publiek bij sport.

Zorg voor elkaar:

·         Als jij of iemand uit je omgeving last heeft van symptomen (hoesten, koorts, ademhalingsproblemen), wees verstandig en blijf thuis!

·         De maatregelen wat betreft toegang blijven hetzelfde. Laat je QR code bij verblijf in de kantine scannen of overleg een negatieve test.

·         Houd 1,5 meter afstand van andere mensen.

·         De mondkapjes plicht geldt op overdekte plekken waar je geen corona toegangsbewijs hoeft te laten zien.  Als je in de kantine een consumptie wil afhalen en weer naar buiten gaat. Dit geldt ook als je onder de overkapping loopt. Dus op alle overdekte plekken waar je doorheen loopt. 

·         Eén persoon gelijktijdig in de toiletunit

NPC en NK Precisieschieten
De komende dagen wordt in overleg met NOC*NSF, collega sportbonden en de interne organisatie bekeken welke mogelijke consequenties dit heeft voor onze sport. (met name NPC, speelronde 7 op 11 december en het NK Precisieschieten op 18 december). Wedstrijden en inhaalwedstrijden die voor 11 december gepland staan, kunnen vooralsnog doorgaan. Hou er rekening mee dat vanaf vandaag een eindtijd van 17:00 geldt. De wedstrijden in de maandagavondpoule zullen eerder op de dag gespeeld moeten worden of op een later moment moeten worden ingehaald.

Sportprotocol
Het aangepaste sportprotocol zal begin deze week online worden gezet op www.nlpetanque.nl

Tot slot

Meer dan ooit zullen we elkaar moeten steunen om gezond te blijven. Hou je aan de regels en adviezen. Inspireer, motiveer jezelf en de mensen om je heen en blijf in beweging!

Bestuur Petanque Barneveld

Namens het bestuur

Petanque Barneveld