Open dag verplaatst naar 2 oktober 2021

Beste bouler

De Open Dag is verplaatst naar 2 oktober 2021 waardoor deze in de sport, beweeg, en cultuurmaand van de gemeente Barneveld valt.

Van 18 september t/m 16 oktober 2021 organiseert de gemeente Barneveld een sport-, beweeg-, en cultuur-maand. De inwoners van de deze gemeente krijgen de gelegenheid om nog beter kennis te maken met verenigingen, organisaties die zich bezig houden op het gebied van sport, beweeg en cultuur. Deze activiteit zal breed gecommuniceerd worden. Ook Petanque Barneveld neemt deel aan deze activiteit. Daarom is besloten om de Open Dag te verplaatsen naar 2 oktober 2021. De voorbereidingen zijn in volle gang. Iedereen is die dag van 13.00 uur tot 17.00 uur welkom op onze accommodatie, Weet u belangstellenden geef deze datum aan hen door. Op een later moment ontvang je hierover meer informatie. 

Bestuur van Petanque Barneveld