Jan van Elten

Beste bouler

Vanmorgen bereikte het bestuur het trieste bericht dat donderdag 2 september 2021 ons lid Jan van Elten op 82 jarige leeftijd is overleden. Afgelopen week werd hij weer opgenomen in het ziekenhuis. Na onderzoek werd besloten om Jan over te plaatsen naar een hospice alwaar hij is overleden. 

De afgelopen jaren probeerde Jan na het overlijden zijn Rietje om zijn leven op de rit te houden. Jan is in 2015 lid geworden van onze vereniging en was een trouwe bezoeker van de speeldagen. Wij zullen Jan missen als een gewaardeerd verenigingslid. 

Over de uitvaart hebben wij als vereniging nog geen bericht ontvangen, maar zodra daar meer over bekend is zullen wij je informeren.

Jan Los is de komende tijd afwezig en Wim zal mbt het overlijden namens de vereniging de honneurs waarnemen.

Vanzelfsprekend wensen wij familie, vrienden en bekenden heel veel kracht om dit verlies te dragen.

Vriendelijke groet

Wim Veenendaal

(secretaris Petanque Barneveld)