Rabo ClubSupport 2020

De stemperiode voor Rabo ClubSupport 2020 gaat van start!

Stemmen
Leden van Rabobank Gelderse Vallei brengen van 5 t/m 25 oktober hun stem uit op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt. Dit jaar stemmen leden van de Rabobank voor het eerst via de Rabo App en Rabo Online Bankieren.

Tijd om campagne te voeren
De volledige deelnemerslijst vind je terug op onze website. Hier kun je ook het promotiemiddelpakket downloaden om actief aan de slag te gaan. Heb je dit nog niet gedaan, ga er dan nu mee aan de slag. Want elke stem telt!

Klik hier om naar de pagina van Rabobank te gaan:

Klant zijn van Rabobank Gelderse Vallei betekent niet dat je automatisch lid bent. Het controleren of regelen van een lidmaatschap kan eenvoudig via Rabo Online Bankieren en de Rabo App, onder ‘Zelf regelen’en ‘Lidmaatschap’. Als iemand lid wordt, kan diegene ook meteen stemmen.

Wij wensen Jeu de Boulesvereniging Jan van Schaffelaar veel succes! Rabobank Gelderse Vallei

Marcel Wijnen
Directeur