Gevolgen Corona

In verband met de aangekondigde maatregelen door het RIVM en de regering is onze vereniging tot 31 maart 2020 gesloten. Zie ook dit document

Inmiddels zijn de eerder genomen maatregelen achterhaald door de feiten:

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen die om 17:30 in de persconferentie zijn aangekondigd, is besloten dat alle sportverenigingen/complexen in Nederland hun deuren vanaf heden moeten sluiten, in elk geval tot en met 6 april. Dat geldt vanzelfsprekend ook voor alle petanque verenigingen. Daarnaast worden ook alle activiteiten die tot 6 april gepland stonden, afgelast. Dit betekent dat de ledenraadpleging op 2 april in Maastricht (district Zuid) en de districtskampioenschappen tête-à-tête op 5 april in district Noord, Midden en Zuidoost niet doorgaan.

Omdat wij veel vragen krijgen van verenigingen en individuele leden, is op beide websites NJBB.nl en NLPetanque.nl een aparte pagina ingericht waarop wij continu updates verstrekken over maatregelen die de NJBB neemt met betrekking tot het coronavirus. Wij willen u vragen deze website dagelijks in de gaten te houden en dit ook onder de aandacht te brengen van uw leden.

De medewerkers van het bondsbureau werken tot 6 april thuis maar het algemene nummer is gewoon bereikbaar op maandag vanaf 12:30 – 17:00 en op de overige werkdagen van 08:30 – 17:00.

Wij betreuren uiteraard dat jullie je geliefde sport petanque nu niet kunnen uitoefenen, maar gezondheid gaat voor alles. We doen er alles aan om de consequenties in kaart te brengen en daarin de beste oplossingen te zoeken. We rekenen op ieders begrip en flexibiliteit en wensen ook jullie sterkte in deze lastige tijd.

Met vriendelijke groet,

Twan Beckers
Directeur