Grote Club Actie 2019

Tijdens de ledenvergadering hebben we het al gemeld: Petanque Barneveld gaat dit jaar meedoen aan de “Grote Clubactie”!

Zoals jullie zullen begrijpen zijn extra inkomsten van harte welkom want met alleen de opbrengst vanuit de contributie en de kantine is het moeilijk om de accommodatie te onderhouden, te vernieuwen en te sparen voor het Boulodrome.

De opbrengst van de grote clubactie willen we gebruiken om de huidige toiletvoorziening te verbeteren c.q. uit te breiden zodat we tijdens toernooien geen gebruik meer hoeven te maken van het Honk.

Hoe werkt het?

De Grote Clubactie is de grootste actie voor verenigingen in Nederland. Leden van clubs en verenigingen verkopen loten waarmee mooie prijzen te winnen zijn. Van de opbrengst van de lotenverkoop gaat 80% meteen naar de clubkas: het hoogste percentage van alle goede-doelen-loterijen!

We hebben gekozen voor de verkoopmethode met een verkoopboekje. Met het verkoopboekje gaan we als leden van onze vereniging langs bij familie, vrienden en kennissen. Via dit verkoopboekje geven kopers voor de aankoop van hun lot(en) een eenmalige machtiging af. De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Een lot kost € 3, -.

Steun onze vereniging!

Door loten van de Grote Clubactie te verkopen, help je om van de doelen van “onze” vereniging werkelijkheid te maken! Help mee door loten te verkopen aan jouw familie, vrienden, en aan kennissen.

Loten verkopen doe je natuurlijk voor de club. Maar het is wel zo leuk als je zelf ook nog extra wordt beloond! Ook dit jaar geeft de Grote Clubactie weer veel gave prijzen weg. Kijk hiervoor op de site van de grote clubactie ( http://www.clubactie.nl ).

Maar ook het bestuur stelt een prijs (VVV-bon € 25,-) beschikbaar voor hij of zij die de meeste loten heeft verkocht!

Start actie

De actie gaat zaterdag 14 september weer van start. Je hebt vanaf de start tot 26 november de tijd om loten te verkopen. Voor 14 september ontvangt elk lid van Henk van Nieuwamerongen een lotenboekje met daarin 20 loten. Bij uitgifte van het lotenboekje ontvang je nog een informatiebrief over de verkoop. Als je de 20 loten hebt verkocht kan je bij hem altijd weer een nieuw boekje vragen.

Voor meer informatie kijk op http://www.clubactie.nl :