Wouter Bakker overleden

Wouter BakkerBeste leden

Zaterdag middag 3 februari bereikte ons na afloop van de wedstrijden het trieste bericht dat omstreeks 16.40 uur in het ziekenhuis in Amersfoort ons lid Wouter Bakker is overleden. Hij is 84 jaar geworden. Enige tijd geleden werd hij wegens hartklachten opgenomen in het ziekenhuis. Vanuit de vereniging is geregeld geprobeerd om contact met hem te krijgen om naar zijn gezondheid te informeren. Dat is niet gelukt, totdat wij vanmiddag van een woordvoerder van de familie hoorden dat hij is overleden.
De aanwezige leden hebben ter nagedachtenis aan Wouter een moment stilte in acht genomen.

Wouter is één van de oudste leden van de vereniging en speelde al mee op het terrein van ODIK in Voorthuizen. Na de splitsing is hij overgestapt naar de vereniging aan de Gelreweg. Ondanks dat hij al langere tijd ziek was en zijn krachten afnamen speelde hij voor enkele jaren nog trouw zijn partijen. Later toen dat niet meer ging, was hij bijna altijd aanwezig op onze speeldagen. Wij zullen zijn vertrouwde gezicht en zijn ingezonden stukken in de Rolleboel missen. Wij wensen familie , vrienden en bekenden van Wout heel veel sterkte om dit verlies te dragen.

Bestuur Petanque Barneveld